Gourmet Coffee restoran JUUR on puhtast orgaanilisest Eesti toorainest valminud esiisade molekulaargastronoomia. Restoranis JUUR minnakse tagasi taimede algmaitsetesse, tuuakse lauale vanad taimesordid ja väärtuslik vitamiin meie endi metsadest ja rannast.

Restoran JUUR on auhinnatud sisearhitektide Tõnis Kalve ja Ahti Grünbergi meistritöö, kus interjööri kontrasti võimendab vana ja radikaalselt uue kooslus, ajast räsitud industriaalsus modernses, veidi pungilikus suurlinna mastaabis.

JUUR sai koostöös disaineri Pamela Sume ja veebiarendajaga brändi- ja mainekujunduse unikaalse Nordic cuisine'i viljelejana, millele loodi ergas veebilahendus ning elav sotsiaalmeedia.

Noor andekas peakokk avaldab köögisaladusi postitustega korjeretkedelt ja põllult, et lähendada uuenduslikku toidukontseptsiooni tarbijaga.  
Ebaharilik restorani avamine oinaste paraadi ning avasõnadega aastaid maailma parimaks restoraniks kuulutatud Noma asutaja poolt pälvisid laia meediakajastust ning huvi edaspidiseks uudistevooks. Kohe avamisjärgselt sukeldus JUUR Tallinn Music Weeki üritusprogrammi ning ahvatleb moe-show'de ja degusteerimismenüüdega teadlikult elavat ja toituvat mõtteinimest.

Ettie Mikita oli Restoran JUUR brändiloomise ja restorani avamise projektijuht, assisteeris Britmarii Kroon-Kesa. 

Brändiijuhtimine
Copywrite
Avamisüritus
Üritusturundus
Veeb
Meediasuhted

Silverspoon 2017 Parim Eesti köök / Eesti Sisearhitektide Liidu Aastapreemia 2017  

Fotod: Marek Metslaid